Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Millî Eğitim Bakanlığı, Müfettiş yardımcılığı sınavını duyurdu!

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) Teftiş Kurulu Başkanlığı, müfettiş ihtiyacını karşılamak üzere sınavla yüz müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı.

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB)

Aksaray Türk Eğitim Sen Başkanı Ali Toprak’ın duyurusuna göre, müfettiş yardımcılığı için yirmi beş alandan elli öğretmen istihdam edilecek.

Başvuru yapacak adayların, öğretmenlikte en az sekiz yıl hizmet süresine sahip olmaları ve hâlâ Bakanlık kadrolarında görev yapmaları gerekiyor. Ayrıca, başvuru tarihi itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak da şartlar arasında yer alıyor.

Sınav başvuruları, on dört Ekim ile yirmi beş Ekim tarihleri arasında alınacak. Yazılı sınav ise yirmi üç Kasım iki bin yirmi dört Cumartesi günü, Ankara’da saat on’da tek oturum halinde gerçekleştirilecek.

Adaylar, Türk Eğitim-Sen Akademi web sitesinde (www.tesakademi.com) “MEB Müfettiş Yardımcılığı” Sınav Modülü içerisinde sunulan konular, e-kitaplar ve hazırlık sorularından faydalanarak sınav için hazırlık yapabilirler.

Türk Eğitim Sen, tüm adaylara başarılar dileyerek, müfettiş yardımcılığı sınavına yönelik desteğini sürdüreceğini ifade etti.

Fatma Altınok