Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şehit emanetlerine vefa: İl Müdürü Ulaş’tan kız çocuklarına anlamlı ziyaret!

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları günü sebebiyle Ebrar Yıldız ve Zeynep Kıldış’ın evine misafir oldu.

Aksaray Aile ve Sosyal

İl Müdürü Ulaş, şehit Kadir Yıldız’ın geride bıraktığı kızı Ebrar ve Hatay depreminde Aksaray’a gelen Metin Kıldış’ın kızı Zeynep’in evlerine konuk oldu. Burada günün anlam ve önemine hitaben kız çocukları ile güzel zaman geçiren il müdürü Ulaş onlarla bir süre sohbet etti.

İl Müdürü Ulaş kız çocukları ile yakından ilgilenerek yaptığı açıklamada, “Onların her gülüşü, bir kahramanın fedakârlığını ve mirasını yaşatıyor. Bizler, bu emanete sahip çıkarken her adımda sevgi, şefkat ve vefa ile yürüyoruz.  Şehitlerimizin bize bıraktığı en değerli emanet olan evlatlarının yanında olmak, onların ışığını geleceğe taşımak en büyük sorumluluğumuz” şeklinde ifadelerine yer verdi.

İl Müdürü Ulaş’ın dünya kız çocukları günü kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde kız çocuklarının mutluluğu gözlerinden okunuyordu. İl Müdürü Ulaş misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Fatma Altınok