Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakanlık duyurdu: YURTLİG başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında GSB yurtlarında kalan gençler için YURTLİG düzenleniyor. Lig atmosferinde yapılacak olan spor turnuvasının detayları belli oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen geleneksel spor turnuvasının bu yıl farklı bir formatla gerçekleşecek. GSB yurtlarında kalan gençlerin ilgisini çekecek olan spor turnuvalarında bu yıl lig usulüyle yapılacağı açıklandı.

YURTLİG adıyla yeni döneme giriş yapacak olan spor turnuvaları lig formatında gerçekleşecek. 15 Ekim’de başlayacak olan spor kursları uzman eğitmenler tarafından verilecek.

Bakanlık tarafından yapılan açıklama kapsamında YURTLİG etapları, kurslara katılan öğrencilerden oluşan il/ilçe karmaları, bölge elemeleri ve Türkiye şampiyonasından oluşacağı aktarıldı.

GSB yurtlarında kalan öğrencileri kapsamında spor turnuvası kapsamanda gençleri sporu bir yaşam tarzı olarak benimsemelerine, dostluk ve kardeşlik ruhunun pekişmesi amacıyla düzenleniyor.  Otuz sekiz ayrı spor dalında yurtlar arası spor etkinlikler düzenlenecek.

Bakanlık tarafından düzenlenen spor etkinlikleri hakkında detaylı bilgi edinmek isteyenler Bakanlığın resmi internet adresini ziyaret ederek erişebilecek.

Fatma Altınok 

 

Aksaray Baro Başkanlığı seçimlerinde Avukatlar
Sıradaki Haber Aksaray Baro seçimlerinde şaşırtıcı sonuç: 1 oy her şeyi değiştirdi!