Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tıp Fakültesi Dekanı Gölgeler, topluluk temsilcileri ile bir araya geldi

Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Servet Gölgeler, fakülte içerisindeki idari çalışmalarının yanı sıra kendisine yönelik gerçekleşen ziyaretleri de kabul etmeye devam ediyor. Dekan Gölgeler, bu kapsamda öğrenci toplulukları temsilcileri ile bir araya geldi.

Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi

Tıp Fakültesi Dekanı Servet Gölgeler, Aksaray Üniversitesi bünyesinde bulunan;  Atasagun Topluluğu, Tıp Öğrencileri Birliği, Genç Yeryüzü Doktorları, Sinirbilim Topluluğu temsilcileri tarafından ziyaret edildi. Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette, topluluk temsilcileri, Prof. Dr. Servet Gölgeler’e,  geçmiş dönemlerde yapmış olduğu etkinlikler ve yeni eğitim-öğretim yılında planladıkları faaliyetler hakkında bilgi verdiler.

Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi içerisinde yapılan bu ziyaret, Dekan Prof. Dr. Servet Gölgeler ve Tıp Fakültesi öğrenci topluluklarının bir araya gelmesi bakımından önem arz ederken, aynı zamanda sürekli olarak iletişimde kalınması bakımından da önem arz ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Servet Gölgeler, “öğrenci topluluklarımıza ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum ve kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe