Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kitap Günleri’nde çoocuklar için masalsı bir dünyaya yolculuk!

Aksaray Belediyesi tarafından bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Kitap Fuarı kapsamında çocuklara yönelik de etkinlikler düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında çocuklara özel tiyatro gösterileri yapılacak.

Aksaray Belediyesi tarafından bu

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde hayata geçirilen önemli faaliyetlerden bir tanesi olan Kitap Fuarı, şehrin edebiyat tutkunlarını bir araya getirmesi ve kültürel bir faaliyet olarak öne çıkması bakımından önem arz ediyor. Aksaray Belediyesi’nin bu yıl 6’ıncısı başlayacak olan Kitap Fuarı için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüğü görülürken, vatandaşların da yoğun şekilde katılım sağlaması bekleniyor.

Kitap Günleri kapsamında çocuklara yönelik olarak gerçekleşecek etkinlikler arasında; Çizmeli Kedi, Maşa ve Koca Ayı, Sünger Bob ve Deniz Kızı ve Ağustos Böceği ve Karınca isimli tiyatro oyunları yer alacak.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Kitap Günlerinde minik yavrularımızı da unutmadık. Eğlenceli ve öğretici gösterilerle, minik izleyiciler hem gülecek hem de öğrenirken eğlenecek. Tüm çocuklarımızı bu renkli dünyaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe