Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzelyurt Kaymakamı toplantıda; İlçenin eğitim ve güvenliği masada

Güzelyurt Kaymakamı Muammer Yetiş başkanlığında ilçe kurum müdürleri ile toplantı yapıldı. Toplantıda ilçenin eğitim, güvenlik ve kültürel etkinlikleri masaya yatırıldı.

Güzelyurt Kaymakamı Muammer Yetiş

Aksaray’ın turizm ve kültürel açısından oldukça zengin ilçelerinden olan Güzelyurt’ta Kaymakam Muammer Yetiş başkanlığında toplantı yapılarak ilçenin mevcut durumu değerlendirildi.

Toplantıya, Güzelyurt MYO Müdürü Doç. Dr. Mehtap Gürsoy, İlçe Emniyet Amiri  Onur Mudu, KYK yurt müdürü Ertuğrul Saraçoğlu katılım gösterdi. Toplantıda eğitim- öğretim , güvenlik, sosyal ve kültürel etkinlikler gibi başlıca konulara değinildi. İlçede eğitim gören öğren için yapılan çalışmalar değerlendirilerek öğrenicilerin akademik başarılarının arttırılması gerektiğine vurgu yapıldı.

İlçe halkının huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sürdürmeleri amacıyla gerçekleşen toplantıda alınan güvenlik tedbirleri değerlendirildi. Toplantıda ilçede sosyal ve kültürel etkinliklerin artırılması gerektiği vurgulandı.

Güzelyurt Kaymakamı başkanlığında yapılan toplantının ilçenin vizyonuna değer katacağı ve çalışmaların hızlandırılacağı ön görülüyor.

Fatma Altınok