Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Barosunda başkanlık yarışı başladı

Aksaray Barosu tarafından yapılan açıklamaya göre hafta sonu Olağan Genel Kurulu için avukatlar bir araya geliyor. Olağan Kurulun ardından seçim gerçekleşeceğini duyuran Aksaray Barosunda ne gibi değişikliklerin yaşanacağı ise merak konusu oldu.

Aksaray Barosu tarafından yapılan

Aksaray Barosu 13. Genel Kurul nedeniyle avukatlarla bir araya gelmeye hazırlanıyor. 12 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 13.00 itibariyle Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan genel kurulun ardından, 13 Ekim Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında Aksaray Barosu İdari Hizmet Binasında seçim yapılacak.

Yapılacak olan seçimler kapsamında 506 avukatın oy kullanması beklenecek olup, seçimde; 10 yönetim kurulu üyesi, 5 disiplin kurulu üyesi, 3 denetleme kurulu üyesi ve 3 üst kurul delegesi seçilecek. Seçimlerin en merak edilen noktası ise yeni baro başkanının kim olacağı. Delegeler, mevcut baro başkanı unvanı ile adaylığını koyan Ferit Köse ve Avukat Mehmet Tüzün arasında bir seçim yapacak.

Genel kurul ve seçim işlemlerinin ardından Aksaray Barosunda ne gibi değişikliklerin yapılacağı merak konusu olurken, konu hakkında açıklama yapan Aksaray Baro Başkanı Ferit Köse, “Baromuzun genel kurulunda tüm meslektaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerine yer vererek meslektaşlarını kurula katılmaya davet etti.

Ağustos Gerçe