Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da TIR kazası: Patatesler yola saçıldı! 1 yaralı!

Aksaray-Konya istikametinde bir TIR, lastik patlaması sonucu kontrolden çıkarak refüje çarptı. Yolun bir kısmı kapandı, ulaşım kontrollü olarak sağlandı.

Aksaray-Konya istikametinde bir TIR,

Aksaray D-300 karayolu üzerinde, Aksaray-Konya istikameti 23. kilometrede, Hüsamettin G. (50) yönetimindeki 40 EE 790 plakalı patates yüklü TIR, lastiğinin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarptı. Meydana gelen kaza sonrası TIR’da bulunan patatesler yola saçıldı ve yolun bir bölümü trafiğe kapandı. Kazayı gören çevredeki sürücüler durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi . İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı sürücüye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine nakletti .
Jandarma ekipleri, yolun güvenliğini sağlayarak ulaşımın kontrollü bir şekilde devam etmesini sağlarken tır çekici yardımı ile otoparka çekildi. Hastaneye kaldırılan yaralı sürücü Hüsamettin G.’nin sağlık durumu iyi olduğu bildirilirken jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Ağustos Gerçe

Aksaray’da öğrenci servisi ile tırın
Sıradaki Haber Kavşakta kaza: Öğrenci servisi ile tır çarpıştı, 10 öğrenci ve sürücü yaralı!