Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti’de ilçe kongreleri başlıyor

AK Parti Aksaray teşkilatlarında

AK Parti Aksaray teşkilatlarında İlçe Kongrelerinin hafta sonu itibariyle başlayacağını bildiren Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Halka hizmet, Hakka hizmet anlayışıyla 23 yıl önce kutlu bir yola çıkan partimiz, 2028 yılının güçlü kadrolarını oluşturmak için yeniden kongre sürecine girmiştir. Delege seçimleriyle başlayıp büyük kongreyle sona erecek sürecin, Aksaray’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

8. Olağan Kongre süreci kapsamında delege seçimlerinin tamamlandığını belirten Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, 12 Ekim’de Yenikent beldesi ve Ağaçören ilçesi ile kongrelerin başlayacağını aktardı.

 

Ekim sonu İlçe kongrelerini, 2 Kasım da ise Merkez İlçe kongresini tamamlayacaklarını, il kongresinin ise Şubat – Mart 2025’te olacağını ifade eden Başkan Aktürk, “Kongrelerimize ilk olarak Yenikent Beldemizde 12 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 11.00’de düğün salonunda başlayacağız. Aynı gün Ağaçören İlçe Başkanlığımızın 8. Olağan Kongresi saat 13.00’de Ağaçören Kapalı Spor gerçekleşecek. Gönül vermiş, inandığı yolda yürüyen, gönül dostlarımızı o gün salonlarımıza bekliyoruz.”

 

AK Parti kongrelerinin bir şölen ve bayram havası içerisinde gerçekleştiğini sözlerine ekleyen Aktürk, açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Geçmiş dönemlerde bütün kongrelerimizi bir şölen havası içerisinde yapmıştık. Kongrelerimiz birlik ve beraberliğin tavan yaptığı bir ortamda yapıldığından, genellikle tek liste halinde olur. Bu bir zorlama değildir. Bunu uzlaşarak yapıyoruz. Karşılıklı konuşarak ideal ölçüler içerisinde bir yönetim oluşturmaya çalışıyoruz. Bu kongre sürecinde de yine bunu başaracağımızı düşünüyoruz. Teşkilatlarımız ve halkımızın destekleriyle 8. Olağan Kongre sürecimizi ‘Türkiye İçin İnandığın Yolda Yürü’ diyerek birlik, beraberlik, kardeşlik ve barış içiresinde ifa edeceğimize inancımız tamdır. Kongrelerimizin ilçelerimize, şehrimize ve tüm teşkilatlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Bülten 

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) ve
Sıradaki Haber “Yapay Zeka ve Basında Uygulamaları Eğitim Programı” düzenlendi