Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Osmanlı 1453 SK kadrosunda 12 Aksaraylı futbolcu yer aldı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Aksaray ekibi Osmanlı 1453 SK, “Bizimki Memleket Meselesi”  sloganıyla başladığı kadro yapılanmasında amacına uygun bir transfer politikası izleyerek 29 kişilik kadrosunda 12 Aksaraylı futbolcuya yer verdi.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele

Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz sarı-siyahlılar sezona, “Bizimki Memleket Meselesi” sloganıyla başladı. Bölgesel Amatör Lig perdesini deplasmanda yaptığı Akşehirspor maçıyla aralayan Osmanlı 1453 SK ligin en genç kadrosuna sahip olmasıyla dikkat çekti. 1.Hafta karşılaşmasında sahadan 1-1 beraberlikle ayrılan ekip, genç kadro ile başarı odaklı çalıştığını gösterdi. Sezon başında çalışmalarına 2 ay önce başlayan yönetim ilk olarak Süleyman Doğan ile Teknik Direktörlük anlaşması sağladı. Geçtiğimiz sezonu namağlup şampiyon tamamlayarak Aksaray’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil etme hakkı kazanan sarı-siyahlıların Eş Başkanları Kamil Pala ve Şeref Konaç yeni sezonun sloganını “Bizimki Memleket Meselesi” olarak belirledi. Sloganları ile birlikte memleket hamlesi yapan yöneticiler transfer döneminin açılmasıyla birlikte harekete geçti. Son 1 aylık süreçte üst üste 29 transfer açıklayan Osmanlı 1453 SK Aksaraylı yeteneklere forma şansı tanıdı. Sarı-siyahlı yönetim genç kadrosuna Aksaraylı 12 futbolcuyu dâhil etti.

Kenetlendikçe Güçleniyoruz!

Yapılan transferler ve ilk hafta maçını değerlendiren Eş Başkan Kamil Pala kenetlendikçe güçlenen bir yapıya sahip olduklarını dile getirdi. Eş Başkan Pala yaptığı açıklamada, “Hazırlıklarımıza 2 ay önce Süleyman hocamızla anlaşarak başlamıştık. Sezon öncesi 5 hazırlık maçının ikisinden galip ayrılıp 3 maçta berabere kaldık. Sezon başında genç kadromuzu herkesin heyecanla izleyeceğini, hayranlıkla seyredeceğini dile getirmiştik. Bizimki memleket meselesi diyerek transfer çalışmalarımız ve lig hazırlıklarımızda Aksaray’ın değerlerine ve sporcularına sahip çıkmak, tanıtmak ve Aksaray ile kenetlenmek adına kararlar aldık. Bu kararlar doğrultusunda bugün 29 kişilik kadromuzda 12 Aksaraylı kardeşimize forma şansı verdik. Biz şehrimizle kenetlendikçe güçleniyoruz. Memleket için, Aksaray’ın değerleri için de kenetlenmeye ve güçlenmeye devam edeceğiz” dedi.

İlk Maçta Aksaray Hayranlığını Gördük!

Bölgesel Amatör Lig 6.Grup 1.Hafta maçlarının ardından Akşehir deplasmanında Aksaray hayranlığının oluştuğunu belirten Eş Başkan Şeref Konaç, genç kadronun ilk maçını anlattı. Eş Başkan Konaç, “Sezona umduğumuz gibi bir giriş yaptık. Bölgesel Amatör Lig’de yıllarca mücadele etmiş ve defalarca final oynamış deyim yerinde ise ligin sefiri olan Akşehirspor karşısında üstün bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. İlk yarısını golsüz bitirdiğimiz maçta özellikle ikinci yarı daha baskın başladık. Dakika 69’da attığımız golle maçın kırılma anına kadar üstün bir oyun sergiledik. Gönül isterdi ki ilk deplasmandan galip ayrılıp bu şehri daha da gururlandırmak isterdik. Ama ilk maçta Aksaray hayranlığını gördük. Baskın oyunu ve genç kadrosu ile rakip taraftarların beğenisini ve alkışlarını alan futbolcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Biz kenetlendikçe şehrimizle bütün olmaya ve güçlenmeye devam edeceğiz. Bizimki memleket meselesi sloganı için gücümüzü ve başarı odaklı olduğumuzu göstereceğiz!” diye konuştu.

Hakan Hidayet Deniz