Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2025 yılı hac kayıtları için güncelleme tarihleri açıklandı!

Aksaray İl Müftülüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 2025 yılı Hac kayıt güncelleme işlemleri 7-11 Ekim 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılabilecek.

Aksaray İl Müftülüğü’nden yapılan

Aksaray İl Müftülüğü, 2025 yılı Hac kayıt güncelleme işlemleriyle ilgili önemli bir duyuru yaptı. Müftülükten yapılan açıklamaya göre, 7-11 Ekim 2024 tarihleri arasında Hac kayıt güncellemeleri e-Devlet üzerinden yeniden aktif hale getirilecek. Hac ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar, bu tarihler arasında e-Devlet sistemine giriş yaparak kayıtlarını güncelleyebilecekler.

İlgili tarihler arasında kayıtlarını güncellemeyenlerin süreç dışında kalabileceği uyarısında bulunan Müftülük, hacı adaylarının bu fırsatı kaçırmaması gerektiğini vurguladı. Vatandaşlar, herhangi bir sorun yaşamamaları için kayıt güncelleme işlemlerini belirtilen tarihlerde gerçekleştirmeye özen göstermeliler.

Nasıl Yapılacak?
Hac kayıtlarını güncellemek isteyenler, e-Devlet sistemine giriş yaparak ilgili adımları takip edebilecek. Detaylı bilgi almak isteyenler ise Aksaray İl Müftülüğü’nün çağrı merkezi olan 0850 260 13 13 numarasını arayabilir veya il ve ilçe müftülüklerine başvuruda bulunabilirler.

Hac kayıt sürecinde rehberlik almak isteyenler ayrıca hac.gov.tr web sitesi üzerinden de bilgi edinebilecekler.

Fatma Altınok