Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kendinize zaman ayırın: Aksaray Kadın Aktivite Merkezleri’nde yenilikçi kurslar!

Aksaray Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında Aksaray’da farklı noktalarda bulunan kadın aktivite merkezlerinde kurslar verilmeye devam ediyor. Kurslara katılım göstermek isteyen kadınlar, merkezleri ziyaret ederek başvuruda bulunabilecek.

Aksaray Belediyesi tarafından yapılan

Kadın aktivite merkezlerinde, sosyal, kültürel ve eğitici etkinlikler içermeye devam ederken birçok kurs imkanı ile kadınlar kişisel gelişimlerine, deneyim ve beceri kazanmalarına imkan oluşturuluyor. Bu merkezler kadınlar aldıkları eğitimlerle meslek ediyor ve ev ekonomisine katkıda bulunuyor. Zamanlarını değerlendirmek isteyen kadınlar için kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Kadın aktivite merkezlerinde, müzik, resim, yüzme, fitness, pastacılık, el sanatları, takı tasarım, halı dokuma, değerler eğitimi ve daha fazlası kadınların ilgi ve beğenisine sunuluyor.

Şehirdeki, AKMEK, Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi, Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezi, Nakkaş- Hasas- Küçük Bölcek Kadın Aktivite Merkezlerini gelerek kadınlar kurslara kayıt yaptırabilecek.

Belediye Başkanı Dinçer yaptığı açıklamada, “Üreten, emekleri ile hem merkezimize hem de şehrimize değer katan kadınlarımıza teşekkür ediyor, tüm kadınlarımızı bekliyoruz” şeklinde ifadelerine yer verdi.

Fatma Altınok