Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çorba evlerinde verilen ikramlar vatandaşların içini ısıtıyor

Gönül Belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyen Aksaray Belediyesi’nin yıl boyunca vatandaşlara ikramlarda bulunduğu çorba evleri sonbahar aylarında sevilerek kullanılıyor.

Gönül Belediyeciliğinin en güzel

Aksaray Belediyesi, şehrin 4 farklı noktasındaki çorba evlerinde vatandaşları sabahın ilk saatlerinde belediyecilik hizmetleri ile buluşturmaya devam ediyor. Sonbaharın gelişi ile birlikte sabahların serin geçtiği Aksaray’da çorba evinde verilen ikramlar vatandaşların içini ısıtıyor.

Günlük 7 Bin kişiye çorba ikramında bulunan Aksaray Belediyesi; İl Sağlık Müdürlüğü Bahçesi, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi A ve B Blok önündeki mevcut çorba evlerine haziran ayında Azmi Milli Çorba Evini ekleyerek hizmet ağı genişletmişti. Azmi Milli ve Sağlık İl Müdürlüğü Bahçesi’ndeki Çorba Evlerinden sabah işe giden vatandaşlar faydalanırken hastane önlerindeki çorba evlerinden hasta yakınları ve sağlık personellerine hizmet sunuluyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan bu hizmet saat 11.00’e kadar devam ediyor.

Çorba evlerinde verilen hizmetleri memnuniyet duyduğunu belirten vatandaşlar yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandılar; ‘’Aksaray Belediyesi’nin hizmetleri ile sabahın erken saatlerinde tanışıyoruz. İşe giderken otobüs duraklarımızın yakında bulunan çorba evlerinde verilen ikramlarla içimiz ısınıyor. Birbirinden güzel sosyal hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer’e ve ekiplerine teşekkür ediyoruz.’’ Açıklamalarında bulundular.

Bülten