Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜSAİD Aksaray heyetinden Jandarma Komutanlığına ziyaret

MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Tamer Yalvaç şehir içerisindeki kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda MÜSİAD Başkanı Yalvaç, Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ali Bayer’i makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı

MÜSİAD Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Jandarma İl Komutanı Bayer ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Ziyaret esnasında yürütülen çalışmalar  üzerine görüşmeler yapıldı.

Ziyarette hedeflenen ve iş dünyasına katkı sağlaması planlanan çalışmalar hakkında Jandarma Komutanı Bayer’e bilgiler verilerek değerlendirmelerde bulunuldu. Aksaray’da güvenli ortamın sağlanması için gerekli faaliyetlerde bulunan Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleşen çalışmalara ziyaret esnasında yer verildi.

Jandarma Komutanı Bayer ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretlerinden ötürü MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Tamer Yalvaç ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sundu. MÜSİAD Başkanı Yalvaç ziyarete yönelik yaptığı açıklamada,” İl Jandarma Komutanımız Albay Mehmet Ali Bayer’e nazik ev sahipliği ve destekleri için en içten teşekkürlerimizi sunarız” şeklinde ifadelerine yer verdi.

Fatma Altınok 

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren
Sıradaki Haber Aksaray’da kadınlar kurslara akın ediyor: Aktivite Merkezlerinde yoğun ilgi!