Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yeni bir eğitim; Stres ile başa çıkma teknikleri

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisindeki vatandaşlara yönelik geliştirilen projelere bir tanesi daha ekleniyor. Aksaray Belediyesi, kadınlar için “stres ile baş etme eğitimi” verecek.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre, kadınların günlük hayatta daha sağlıklı iletişim kurmaları ve stresle başa çıkabilmeleri için önemli bir organizasyonda bulunuldu. Öğr. Asuman Şahin ve Doç. Dr. Arzu Yüksel tarafından verilecek olan eğitime başvuruda bulunmak isteyen kadınların, 7-11 Ekim tarihleri arasında; Küçük Bölcek, Nakkaş ve Hasas Mahallelerinde bulunan Kadın Aktivite Merkezlerine gitmesi gerektiği ifade edildi.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Kadınlarımız için stres ile baş etme eğitimini, kişisel hayatta daha sağlıklı ve etkili bir iletişim kurabilmek amacıyla gerçekleştireceğiz” ifadelerine yer vererek kadınları bu eğitime başvurmaya davet etti.

Verilecek olan bu eğitim; benlik kavramı, iletişim becerileri, stresle başa çıkma teknikleri başlıkları altında toplanmakta olup, özellikle bireysel ilişkilerde iletişimin güçlü yönünü öne çıkarmak bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe