Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç girişimcilerin “her ay bir söyleşi” programı gerçekleşti

TOBB Aksaray Gen Girişimciler Kurulu, şehir içerisindeki çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği “Her Ay Bir Söyleşi” programının bir yenisine daha imza attı. Ekim ayı buluşması kapsamında Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Hatice Şahin Eroğlu ile Darmstadt Ticaret ve Sanayi Odası Dış İlişkiler Komisyon üyesi ve DTİK Almanya Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kocagöl katılım sağladı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Aksaray Ticaret ve Sanayi odası konferans Salonunda gerçekleşen bu etkinlikte, konuşmacılar, iş deneyimlerini katılımcılara aktardı ve karşılıklı soru cevap şeklinde program ilerletildi. Hatice Şahin Eroğlu’nun, Aksaray’daki kadın girişimciliğinin gelişimine yönelik önemli katkılarını ve yerel iş dünyasında karşılaşılan zorluklara dair çözüm önerilerini aktardığı ifade edilirken, Mehmet Kocagöl uluslararası ticaretteki deneyimlerini ve Almanya’daki iş dünyasıyla Türkiye arasındaki işbirliği fırsatlarını vurguladığından bahsedildi.

Konu hakkında açıklama yapan TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu, “TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu olarak, girişimcilik ekosistemine katkı sunmak amacıyla düzenlediğimiz bu tür etkinliklerin devamını getirmeyi hedefliyoruz. Genç girişimcilerimizin gelişimine destek olmayı sürdüreceğiz. Değerli konuklarımız Sayın Hatice Şahin Eroğlu ve Sayın Mehmet Kocagöl’e bizlerle bilgi ve deneyimlerini paylaştıkları için teşekkür eder, etkinliğimize katılım gösteren tüm genç girişimcilere de teşekkürlerimizi sunarız. Bir sonraki söyleşi programımızda yeniden bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe