Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam Melikoğlu ve Eşmekaya Belediye Başkanı bir arada

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, ilçe içerisindeki çalışmalarının yanı sıra kendisine yönelik olarak gerçekleşen ziyaretleri kabul etmeye devam ediyor.

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu,

Aksaray’ın sevilen ilçelerinden bir tanesi olan Sultanhanı’da kaymakam olarak görevini icra etmekte olan Abdullah Melikoğlu, ilçe içerisindeki idari çalışmalarının yanı sıra kendisine yönelik ziyaret gerçekleştirenleri konuk etmeye devam ediyor. Kaymakam Melikoğlu’nu ziyaret eden isim bu kez de Eşmekaya Belediye Başkanı İsmail Hakkı Güneş oldu.

Sultanhanı ve Eşmekaya’yı temsil eden iki önemli ismin bir araya geldiği ziyarette, ilçe ve belde içerisinde yapılan çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu. Kaymakam Melikoğlu, konu hakkında yaptığı açıklama kapsamında, “ziyaretlerinden ötürü Eşmekaya Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Aksaray’da yapılan bu ziyaret, iki önemli temsilcinin bir araya gelmesi, yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunması ve sürekli olarak iletişimde kalınması bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe