Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Milletvekili Altınsoy’un Beldesine yeni başkan atandı:Bakın kim oldu!

AK Parti Yenikent Belde Başkanlığı’na, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in tensipleriyle Kadir Gene atandı. Görevi devreden Hasan Hüseyin Yanık’a teşekkür edildi.

AK Parti Yenikent Belde

Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy’un memleketi olan Yenikent’te AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk’ün açıklamasına göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’in tensipleri ile AK Parti Yenikent Belde Başkanlığı’na Kadir Gene atanmıştır. Kadir Gene, yeni görevine başlarken, Yenikent Beldesi ve AK Parti ailesi için önemli çalışmalar yürüteceğini ifade etti.

İl Başkanı Hamza Aktürk, Kadir Gene’ye yeni görevinde başarılar dileyerek, “Yenikent Beldemize ve AK Parti ailemize hayırlı olsun” dedi. Ayrıca, bugüne kadar Belde Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Hasan Hüseyin Yanık’a teşekkür edilerek, siyasi hayatında başarılar dilendi.

AK Parti ailesi, bu değişimin Yenikent Beldesi’nin gelişimine katkı sağlayacağını belirterek, yeni döneme ilişkin umutlarını dile getirdi.

Avni Kuru