Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da sıcak buluşma; Minik öğrenciler sokak hayvanları ile yakından ilgilendi

Aksaray Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine yönelik ziyaretler devam ederken Vilayetler Birliği Anaokulu öğrencileri sevimli sokak hayvanları ile buluştu.

Aksaray Belediyesi Sokak Hayvanları

Aksaray Belediyesi tarafından şehir genelindeki sokak hayvanlarının korunması, güvenli bir ortam oluşturulması ve sağlık kontrollerinin yapılması amacıyla kurulan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinde hayvanları yakından görmek isteyenler için ziyarete açık.

Hayvanlara karşı sorumluluk bilinci aşılamak amacıyla Aksaray’da minik öğrenciler tarafından sıklıkla ziyaret gerçekleştiriyor. Bu okullardan bir tanesi de Vilayetler Birliği Anaokulu oldu. Minik öğrenciler rehabilitasyon merkezinde doyasıya gezerek hayvanlarla yakından ilgilendi.

Aksaray Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine oldukça yoğun ilgi gösteren minik öğrencilere küçük yaşta hayvanlara karşı sorumluluk bilinci oluşturmak, onlara karşı sevgiyle yaklaşmalarını sağlamak hedeflendi.

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer tarafından yapılan açıklamada, “Vilayetler Birliği Anaokulu öğrencilerimiz; Belediyemiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezimizi ziyaret ettiler. Hayvanlarımıza karşı sorumluluk bilincini aşılayan bu güzel etkinlikte, tüm çocuklarımızın gözlerindeki merak ve sevgi görülmeye değerdi. Hep birlikte daha duyarlı bir toplum olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz” şeklinde ifadelerine yer verdi.

Fatma Altınok 

 

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu,
Sıradaki Haber Aksaray’daki genç girişimcilerin söyleşi programı belli oldu; İşte detaylar