Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dinçer, Ortaköy’ü ziyaret etti: Esnaf ve vatandaşlarla sıcak sohbetler!

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Ortaköy Belediye  Başkanı Ahmet Koyuncu’yu makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Dinçer Ortaköy esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray’ın Belediye Başkanı Dinçer şehir genelindeki çalışmaların yanı sıra ziyaretlerde de bulunmaya devam ediyor. Ortaköy İlçesini ziyaret eden Belediye Başkanı Dinçer, burada bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Dinçer ilk olarak Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu ile bir araya gelerek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İade-i ziyarette bulunan Başkan Dinçer,  ilçenin gelişim ve büyümesi için gerekli çalışmaların yapılması konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Daha sonra ilçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Başkan Dinçer ve Ortaköy Belediye Bakanı Koyuncu burada esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Esnaf ve vatandaşlar tarafından oldukça samimi bir şekilde karşılanan Başkan Dinçer burada esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Başkan Dinçer konuya yönelik yaptığı açıklamada, “Ortaköy Belediye Başkanımız Ahmet Koyuncu’ya iadeyi ziyarette bulunduk. Akabinde; İlçemizde faaliyet esnaflarımızı ve hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Bizleri güler yüz ve samimiyetle karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor, Başkanımıza da çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Fatma Altınok