Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray CHP Gençlik Kolları başkanı kim oldu?

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Gençlik Kolları, gerçekleştirdiği Gençlik Kolları Olağan İl Kongresinin ardından, yeni dönem İl Gençlik Kolları Başkanı Kerem Anuf oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Gençlik Kolları Başkanlığı uzun süredir devam ettiren İsmail Karaca’nın görevini bırakmasının ardından, gençlik kolları yeni bir seçim sürecine gitti. Gençlik Kolları İl Başkanlığında bayrak değişiminin yaşandığı kongreye Cumhuriyet Halk Partili gençlerin katılımının yoğun olduğu görüldü.

Yapılan, Olağan İl Gençlik Kolları Başkanlığı Kongresinde bir araya gelen gençler, yeni dönem gençlik kolları başkanı olarak Kerem Anuf’u seçti. Kongreye; Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Bilal Özdemir, İlçe Başkanı Sibel Altınpınar, önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karaca ve çok sayıda partili genç katılım sağladı.

Konu hakkında açıklama yapan önceki dönem Aksaray Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karaca, “ yeni dönemde başkan olarak seçilen kardeşim Kerem Anuf’u ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe