Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı’da OSB yatırımları için kritik toplantı: Sanayi hamlesi için geri sayım

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu başkanlığında Organize Sanayi Bölgesi Yatırımcıları konusu üzerine istişare toplantısı yapıldı.

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu

Kaymakam Melikoğlu’nun başkanlık ettiği toplantıya Sultanhanı OSB Müdürü Aydın Ağır  katılım gösterdi. Toplantıda ilçenin ekonomi, sanayi, ticaret ve istihdamına büyük ölçüde sağladığı katkılar ele alındı. Sanayi faaliyetlerinin artırılması için gerekli çalışmaların yapılması gerektiği vurgulandı.

Kaymakam Melikoğlu ilçenin gelişim ve büyümesine fırsat sunacak çalışmaları değerlendirerek stratejik hedefler üzerine görüşme yaptı. OSB Müdürü Ağır yürütülen ve hedeflenen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Sultanhanı Organize Sanayi Bölgesi Yatırımcıları konusunda istişare toplantısında yatırımcılar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Kaymakam Melikoğlu yatırımcılar konusu hakkında OSB Müdürü Ağır’da bilgiler alarak fikir alışverişinde bulunuldu. Yapılan toplantı ile birlikte ilçenin sanayi ve üretimi katkı sağlayacak çalışmaların hız kazanacağı ön görülüyor.

Fatma Altınok