Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEB açıkladı “Dört Dörtlük Konu Pekiştirme Testleri” ve “3 Adım Soru Bankaları” güncellendi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında “Dört Dörtlük Konu Pekiştirme Testleri” ve “3 Adım Soru Bankaları” güncellendi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından

Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından öğrencilerin akademik başarılarını arttırmak, becerilerini geliştirmek ve öğrenme eksikliklerini gidermek amacıyla sunulan “Dört Dörtlük Konu Pekiştirme Testleri” ve “3 Adım Soru Bankaları” güncellenerek etkileşimli hale getirildi.

Üniversite sınavı hazırlık sürecinde olan öğrenciler için kaçırılmayacak bir fırsat sunan Milli Eğitim Bakanlığı, 3 Adım Soru Bankası seti öğrencilerin ilgi ve beğenisine sundu. Bakanlık tarafından bu soru bankasında 16 kitap mevcut sorularda düzeltmeler yapılarak güncellendi.

Yardımcı kaynak olan Dört Dörtlük Konu Pekiştirme Testlerinde ise 15 kitap yer alıyor. Böylelikle ilgili derslerin tüm konularını kapsıyor olup çoktan seçmeli sorular ve bu sorulardan bazılarına ait örnek çözümlerden olan sorularla güncellendi.

MEB tarafından yapılan yeni güncellemeler kapsamında öğrenciler istedikleri zaman dijital ortamda soruları çözme fırsatı sunuluyor. “Dört Dörtlük Konu Pekiştirme Testleri” ve “3 Adım Soru Bankaları” setlerine ulaşmak isteyenler Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet adresini ziyaret edebilecek.

Fatma Altınok