Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, Vali-Emniyet Genel Müdürü ile bir arada

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, il içerisindeki idari çalışmalarının yanı sıra ziyaretlerini gerçekleştirmeye de devam ediyor. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, ziyaretleri kapsamında Vali-Emniyet Genel Müdürü ile bir araya geldi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, şehir içerisindeki çalışmalarının yanı sıra Vali-Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’ı ziyaret etti. Görevine gelen Demirtaş’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Vali Kumbuzoğlu,  burada çalışmalar hakkında da istişarede bulundu.

Gerek Aksaray nezdinde yürütülen çalışmalar gerekse Türkiye’deki çalışmalar hakkında görüşen Vali Kumbuzoğlu ve Genel Müdür Demirtaş, ziyaret kapsamında karşılıklı fikir alışverişinde de bulundular. Gerçekleşen bu ziyaret, Vali-Emniyet Genel Müdürlüğü ile Aksaray temsilcileri arasındaki iletişimin sürekli kılınması bakımından önem arz ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, karşılamalarından ötürü, Vali Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’a teşekkürlerini iletti.

Ağustos Gerçe

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde
Sıradaki Haber Çevre sağlığı için büyük adım: Aksaray Belediyesi çöp konteynerlerini yıkıyor!