Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesinden önemli uyarı; Sağanak yağıştan olumsuz etkilenenler bu numarayı arayacak

Aksaray genelinde bugün kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, yağışlarla birlikte yer yer sel, su baskını, yıldırım, şiddetli rüzgar gibi olumsuz hava koşulları görülebilir. Aksaray Belediyesi, vatandaşları bu hava olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Aksaray genelinde bugün kuvvetli

Meydana gelebilecek olası olumsuzluklar için Aksaray Belediyesi’nin acil müdahale ekipleri 7/24 görev başında hazır bekliyor. Herhangi bir sorun ya da acil durum anında vatandaşlar, Aksaray Belediyesi’nin Çağrı Merkezi’ne 444 55 68 ve 0552 888 68 68 numaralı telefonlardan ulaşabilecekler.

Belediye yetkilileri, özellikle su baskınları ve yıldırım düşmesi gibi tehlikelere karşı vatandaşların tedbirli davranmasını, mümkün olduğunca açık alanlarda uzun süre kalmamalarını, şiddetli rüzgar anında güvenli kapalı alanlara geçmelerini tavsiye ediyor.

Acil durumlarda hızlı ve etkili müdahaleyi sağlamak amacıyla, vatandaşların da belediye çağrı numaralarını arayarak bilgi vermeleri gerektiğini hatırlatan yetkililer, 7/24 görev yapan ekiplerin olay mahalline hızla ulaşarak gerekli müdahaleyi yapacaklarını belirtti.

Bülten