Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şehitler için yükselen dualar: Hafızlık öğrencileri Aksaray’da buluştu!

Aksaray’da, Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla hafızlık öğrencileri ve din görevlileri, Aksaray Şehitliği’ni ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi.

Aksaray'da, Mevlid-i Nebi ve

2024 Yılı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında, Aksaray’da hafızlık öğrencileri, İl Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu ve çeşitli camilerde görev yapan din görevlileriyle birlikte Aksaray Şehitliği’ni ziyaret etti.

Ziyaretin başlangıcında, öğrencilere şehitlik hakkında bilgi verildi. Şehitlikte yapılan anma töreninde, hafızlık öğrencileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Tören sırasında, vatan için canını feda eden aziz şehitlerimiz ve ahirete irtihal eden tüm Müslümanlar için dualar edildi.

Din görevlileri ve katılımcılar, etkinliğin, şehitlerimizin hatırasını yaşatmak ve vatan sevgisini pekiştirmek adına büyük önem taşıdığını belirttiler. Bu anlamlı etkinlik, toplumda birlik ve beraberlik duygularını güçlendirirken, genç nesillere de şehitlik bilincini aşılamayı amaçlıyor.

Aksaray Şehitliği’ndeki anma töreni, katılımcılara duygusal anlar yaşatırken, hafızlık öğrencilerinin bu tür etkinliklerde yer almasının önemine dikkat çekildi.

Hakan Hidayet Deniz