Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy, Aksaray’ın pazarında esnafla buluştu!

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy,  şehir içerisinde devam eden ziyaretler kapsamında Pazar esnafıyla bir araya geldi.

AK Parti Aksaray Milletvekili

Aksaray’ın vekili esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Pazar Pazarını ziyaret eden Milletvekili Altınsoy burada esnaflarını sorunlarına ve taleplerine kulak verdi. Aksaraylı vatandaşlar tarafından oldukça sıcak bir şekilde karşılanan Milletvekili Altınsoy vatandaş ve esnaflarla yakından ilgilendi.

Milletvekili Altınsoy, Aksaray’ın gelişim ve büyümesi için yürütülen çalışmalara katkı sunmasının yanı sıra Aksaray halkının da yanında oluyor. Altınsoy Aksaray halkının sorunlarını çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaları yürütüyor. Pazar esnafı ile hemhal olan vekil Altınsoy taleplerin yerine gelmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Altınsoy konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Pazar esnafımızı hem ziyaret ettik, hem de alışverişimizi yaptık. Her zaman esnafımızın yanındayız, onlarla hemhal olmaya devam ediyoruz.  Bizleri, samimiyetleri ve güler yüzleriyle karşılayan esnaf kardeşlerime teşekkür ediyor; bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Fatma Altınok 

Aksaray Belediyesi, 15 Temmuz Şehitler
Sıradaki Haber Aksaray Belediyesi kaldırımları yeniliyor: Modern ve güvenli alanlar için adım atıldı!