Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Sultanhanı ilçe Başkanlığı’na bakın kim atandı!

AK Parti Sultanhanı İlçe

AK Parti Sultanhanı İlçe Başkanlığı’na Hacı Ahmet Arslanhan atandı. İl Başkanı Hamza Aktürk, atamanın Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in tensipleri ile gerçekleştirildiğini duyurdu.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, yaptığı açıklamada, Hacı Ahmet Arslanhan’ın AK Parti Sultanhanı İlçe Başkanı olarak göreve getirildiğini duyurdu. Aktürk, “Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in tensipleri ile Sultanhanı İlçe Başkanlığı görevine Hacı Ahmet Arslanhan atanmıştır. Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Bu atamanın Sultanhanı ilçemize ve AK Parti ailemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, bugüne kadar İlçe Başkanlığı görevini yürüten İshak Yumuşak’a teşekkür eden Aktürk, “İshak Yumuşak’a bugüne kadarki hizmetleri için şükranlarımı sunuyor, siyasi hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Yeni İlçe Başkanı Hacı Ahmet Arslanhan’ın önümüzdeki günlerde görevine başlayacağı belirtilirken, AK Parti camiası bu atamayı olumlu karşıladı.

Fatma Altınok