Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ Turizm Fakültesinde uluslararası kongre heyecanı

Aksaray Üniversitesi Turizm Fakültesinde organizasyonunda gerçekleşecek olan önemli bir kongrenin detayları belli oldu.

Aksaray Üniversitesi Turizm Fakültesinde

Aksaray Üniversitesi Turizm Fakültesinde 4. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi yapılacak. 3 Ekim itibariyle başlayacak olan bu kongreye Türkiye’nin pek çok farklı noktasında akademisyenler katılım sağlayacak olup, kongre, Aksaray İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan moderatörlüğünde yürütülecek.

Aksaray Üniversitesi organizasyonunda gerçekleşecek olan 4. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresinde yer alan sektör paneli kapsamında; Kapadokya Üniversitesi GSTC Eğitmeni Doç. Dr. Mehmet Bahar, GSTC ve Türkiye Sürdürülebilir Turizm Programı paneli verecek.

Mersin Üniversitesi Turizm Mezunları Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Öğr. Gör. Erdem Daşcı ise Turizm Mezunlarının Sektördeki İstihdamının Sürdürülebilirliği konulu panel verecek. Sektör paneli kapsamında yer alacak oaln son panel ise Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Saatçioğlu tarafından verilecek. Saatçioğlu, Sürdürülebilir Turizmin Konaklama İşletmelerinde Yeri ve Önemi konusu üzerinden duracak.

Aksaray’da gerçekleşecek olan bu önemli kongre; Aksaray Valiliği, Aksaray Belediyesi, TUBİTAK, Aksaray Ticaret Borsası ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla Aksaray Üniversitesi organizatörlüğünde gerçekleşiyor.

Ağustos Gerçe