Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Üniversitesi Kütüphanesinde öğrencilere sunulan olanaklar belli oldu

Aksaray Üniversitesi Kütüphane ve Dökümantasyon Dairesi Başkanı Elif Abacı, kampüs içerisinde yer alan hizmetlerden bazılarına değindi. Elif Abacı yaptığı açıklama kapsamında, öğrenciler için 2024-2025 eğitim öğretim döneminin başarılı olmasında temennisinde bulundu.

Aksaray Üniversitesi Kütüphane ve

Kütüphane içerisinde 300 kişi oturma kapasitesi

Aksaray Üniversitesi içerisinde yer alan faaliyetlerden bahsederek açıklamasına başlayan Aksaray Üniversitesi Kütüphane ve Dökümantasyon Dairesi Başkanı Elif Abacı, “Kütüphane Daire Başkanlığı olarak sizlere birçok konuda hizmet vermekteyiz. Kütüphanemizde bin 300 kişilik oturma kapasitesi bulunmaktadır.  Kütüphanemizde 22 adet bireysel çalışma odası, 8 adet grup çalışma odası, 1 adet engelsiz odası ve 1 adet de spor kütüphanesi bulunmaktadır. Kütüphanemiz ana binası 08.00-16.45, çalışma salonları ise 08.00-22.30 saatleri arasında hizmet vermektedir” diyerek sözlerine başladı.

ASÜ kütüphanede 118 bin basılı yayım bulunuyor

Sözlerinin devamında kütüphane içerisinde yer alan kaynaklardan bahseden Abacı, “118 bin basılı kaynak, 30 bin civarında elektronik kitap, 62 adet veri tabanı bulunmaktadır. Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerin, üyelik işlemlerini öğrenci işleri daire başkanlığından alıp, kütüphane otomasyon sisteminde aktarımı yapmaktayız. Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize oryantasyon eğitimi vermekteyiz. Öğrencilerimiz, kütüphane sisteminden kitaplarını alıp verebilmektedirler. Dökümantasyon Daire Başkanlığı olarak öğrencilerimizin her zaman yanında olup gerekli kolaylıkları sağlamak için elimizden geleni yapmaya hazırız” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe