Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Ulaş, gaziler ve şehit yakınlarıyla bir arada

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, şehir içerisindeki çalışmalarının yanı sıra kendisine yönelik gerçekleşen ziyaretleri de kabul etmeye devam ediyor. İl Müdürü Ulaş’ı ziyaret eden isim bu kez de gaziler ve şehit yakınları oldu.

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray’da bulunana gaziler ve şehir yakınları Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş ile bir araya geldi. İl Müdürü Ulaş’a yönelik olarak yapılan bu ziyaret, Aksaray’da gaziler ve şehit yakınlarının idari kurum temsilcileri ile bir araya gelmesi ve sürekli olarak iletişim halinde kalması bakımından önem arz ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan İl Müdürü Ulaş, “Bugün kıymetli gazilerimizi ve şehit yakınlarımızı misafir ettik. Vatanımız için canlarını ortaya koyan kahramanlarımızla ve değerli yakınlarıyla bir araya gelmekten büyük onur duyduk. Değerli Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz, Vatanımız için göstermiş olduğunuz fedakarlıklarınız asla unutulmayacaktır. Sizler, Milletimizin baş tacısınız. Her zaman yanınızdayız, dualarımız sizlerle. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe