Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da evde sağlıkta çığır açan eğitim: Yaşlılara daha iyi hizmet!

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Şeyma Babacan tarafından hizmetin sunumu ve kapsamı konularında eğitim verildi.

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğüne

Aksaray genelinde Evde Sağlık ve Sağlıklı Yaş Alma Merkezi çalışanlarına yönelik verilen eğitim kapsamında hizmet sunumu konusunda değinilerek evde sağlık hizmeti verilerek yaşlılara uygulanan hizmet kapsamında koordineli bir şekilde hareket edilmesi gerektiği vurgulandı.

Evde Sağlık ve Sağlıklı Yaş Alma Merkezlerinde hasta ve yaşlıların durum kontrolleri, evde sağlık hizmetleri kapsamında uyulması gereken kurallar ve alınan tedbirler üzerine bilgiler verildi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Amine Yavuz Dönmez de katılım gösterdiği eğitimde, Evde Sağlık ve Sağlıklı Yaş Alma Merkezi tarafından yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı.

Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Şeyma Babacan ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Amine Yavuz Dönmez ilgili personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Fatma Altınok