Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru tarih yazmaya hazırlanıyor; Biletler satışta

Sultanlar Ligi’nde Aksaray’ı başarı ile temsil eden Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı, 2023-2024 sezonun gösterdiği performansla ligi beşinci sırada tamamlamıştı. Kuzeyboru, bu başarısının ardından Avrupa’ya gitmeye ve Challange Cup’ta Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanmıştı. Kuzeyboru’nun kombine biletleri satışa sunuldu.

Sultanlar Ligi’nde Aksaray’ı başarı

Kuzeyboru, 2024-2025 sezonu için ligin en iddialı takımlarından birisi oalrak ön plana çıkarken, Kuzeyboru yönetimi tarafından yapılan açıklama ile kombine biletlerin satışa sunulduğu ifade edildi.

Konu hakkında çaıklama yapan Kuzeyboru yönetimi, “Tarihe tanıklık etme zamanı…Sultanlarımız, bu sezon hem ligde hem de Avrupa sahnesinde önemli mücadelelere imza atacağı 2024-2025 sezonu kombine biletler satışa sunuldu. Bu sezon, Avrupa’da da boy gösterecek olan takımımız, taraftarlarının desteğini arkasına alarak tarihi başarılar elde etmek için sahaya çıkacak.. Sultanlarımızın tarihi zaferlerinde sen de yerini al” ifadelerine yer verdi.

Kuzeyboru Voleybol Takımının kombine biletlerine sahip olmak ve takımın maçlarını yerinde takip etmek isteyen sporseverler için passo.com.tr adresi üzerinden biletler satışa sunuldu.

Ağustos Gerçe