Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil’de sağlık tesisleri incelendi; Sağlık alanında verilen hizmetler görüşüldü

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından şehir genelinde devam eden ziyaret ve incelemeler kapsamında Eskil İlçesindeki sağlık tesislerine ziyaret gerçekleşti.

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğüne

Bu kapsamda, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Furkan Maraşlıoğlu, sağlık yöneticilerimizle birlikte Eskil Toplum Sağlığı Merkezi, Eskil Aile Sağlığı Merkezi, Kaputaş, Çulfa, Bozcamahmut, Filikçi, Eşmekaya Aile Sağlığı Merkezleri ve Eskil 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret etti.

Eskil ilçesindeki sağlık tesislerine bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Maraşlıoğlu sağlık tesislerinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Birim ve sorumlulardan iş ve işleyiş üzerine görüşme yapan Başkan Maraşlıoğlu sağlık alanında verilen hizmetlerin standartlarının artırılması içn gerekli adımların atılması gerektiğini belirtti.

Hasta ve çalışan memnuniyetinin sağlanması için verilen hizmetler hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Maraşlıoğlu, sağlık koşullarının iyileştirilmesi ve standartlarının genişletilmesine değindi.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı  Dr. Mehmet Furkan Maraşlıoğlu, sağlık personellerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Fatma Altınok