Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da ÇEDES projesinin yeni çalışmaları için masaya oturuldu

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan başkanlığında Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) il koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Aksaray İl Milli Eğitim

İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda,  il genelinde proje kapsamında yürütülen ve yürütülmesi hedeflenen çalışmalar değerlendirildi. 2023-2024  Eğitim Öğretim yılında yapılan faaliyetlerin ele alındığı toplantıda, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında yapılacak olan faaliyetler planlanarak stratejik yaklaşımlarda bulunuldu.

Aksaray’da ÇEDES programı kapsamında öğrencileri doğa sevgi, çevreyi korumaya yönelik bilinçli davranılması aşılanarak farkındalık oluşturuluyor. Öğrencilerin doğayı koruma ve çevreye zarar vermeleri için gerekli çalışmalarla öğrenciler bilinçlendiriliyor. Bunların yanı sıra milli ve manevi değerlere sahip çıkması hedefleniyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, başarılı ve verimli bir eğitim öğretim yılı geçirilmesini  temenni ederek başarılar diledi. Toplantıya, Gençlik ve Spor Müdür Vekili Serdar Baydar, İl Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu, Şube Müdürü Süleyman Bozova, İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’den kurul üyeleri katılım gösterdi.

Fatma Altınok