Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Ticaretin Kalbi Beldelerde Atıyor!

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin, il içerisindeki çalışmalarının yanış sıra ziyaretlerini gerçekleştirmeye de devam ediyor. ATSO Heyeti, ziyaretleri kapsamında Yeşiltepe ve Yeşilova belediye başkanları ile bir araya geldi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi

Aksaray Ticaret ve Sanayi odası heyeti, Müteahhitler Birliği Başkanı Fatih Güneş ve TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu Üniversite Başkanı Onurcan Kaban, şehir içerisinde iki önemli ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında Aksaray’ın sevilen beldelerinde giden heyet, Yeşiltepe ve Yeşilova’da yer aldı.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, “Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar’a ve Yeşiltepe Belediye Başkanı İsmail Akpınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.

Yapılan bu ziyaret, Aksaray’da sivil toplum kurumlarının ve belde belediye başkanlarının iletişim halinde kalması, belediyeler ile ortak bir çalışma gerçekleştirerek işbirliğine gidilmesi bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe