Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri kampüste keşifte

Aksaray Üniversitesi’nde 2024-2025 eğitim öğretim döneminin başlamış olmasıyla birlikte kampüs içerisindeki hareketlilik devam ediyor. Aksaray Üniversitesi’nde bu yıl ilk kez eğitim hayatına başlayan Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri, Aksaray Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret etti.

Aksaray Üniversitesi’nde 2024-2025 eğitim

Aksaray Üniversitesi 2024-2025 3ğitim öğretim dönemiyle birlikte eğitim hayatına başlayan Diş Hekimliği Fakültesi, bu hafta gerçekleştirdiği ilk açılış dersinin ardından öğrencilerin kampüs içerisinde keşfe çıkmasına olanak tanıdı.

Özellikle Tıp Fakültesi öğrencileri ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri tarafından sıklıkla kullanılması beklenen Aksaray Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin laboratuvarları öğrenciler tarafından bir bir gezildi.

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin bilimsel çalışmalarında kullanabileceği Aksaray Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi, kapılarını Diş Hekimliği Fakültesine açtı. Merkez temsilcileri, öğrencilere laboratuvarlar, teknik cihazlar ve merkez işleyişi hakkında öğrencilere bilgi verirken, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Ağustos Gerçe