Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da dahil, TOKİ’den yüzde 25 indirim fırsatı! başvurular başladı; Halkbank ve ziraat’ten kredi imkânı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu kapatıp tapusunu almak isteyen vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor! TOKİ’nin yüzde 25 indirim kampanyası, 23 Eylül itibarıyla başladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu kapatıp tapusunu almak isteyen vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor! TOKİ’nin yüzde 25 indirim kampanyası, 23 Eylül itibarıyla başladı. Kampanya ile konut ve iş yeri alıcıları, borçlarını peşin ödeyerek indirimden yararlanabilecek. Başvurular 18 Ekim 2024’e kadar devam edecek. Halkbank ve Ziraat Bankası aracılığıyla da konut kredisi kullanılabilecek.

KAMPANYADAN KİMLER FAYDALANABİLECEK?

TOKİ’nin yoğun talep üzerine başlattığı yüzde 25 indirim kampanyasından, geri ödeme taksitleri en geç Haziran 2023’te başlamış ve kalan taksit sayısı 12 aydan fazla olan konut ve iş yeri sahipleri faydalanabilecek. Borcunu peşin ödeyemeyen vatandaşlar da indirim fırsatından yararlanabilecek. Ancak, kısmi ödemelerde borcun en az yüzde 25’inin ödenmesi şart koşuluyor.

BORCUNU KAPATANA TAPU İMKANI

Kampanya kapsamında, borcun tamamını ödeyenler tapularını hemen alabilecek. Başvuru yapacak olanların borç kapatma tarihine ait taksit ödemelerini yapmış olmaları ve geçmişe dönük borçlarının bulunmaması gerekiyor. Geriye dönük borcu olanlar ise kampanyadan faydalanamayacak.

BAŞVURULAR 18 EKİM’DE SONA ERİYOR

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, 18 Ekim 2024’e kadar başvurularını yapabilecek. Başvuru süresi sona erdikten sonra yapılacak borç kapatmalarında indirim uygulanmayacak. Kampanya kapsamında, TOKİ ile Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalamış olan konut ve iş yeri sahipleri, Halkbank ve Ziraat Bankası’ndan kredi kullanabilecek.

Bu önemli fırsatı kaçırmamak için son başvuru tarihine kadar TOKİ’ye başvurun! *Haber Merkezi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
Sıradaki Haber Aksaray iş dünyası önemli toplantıya katıldı; Kadınlara fırsat doğdu!