Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlık İl Müdürü Güleç, Güzelyurt Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu

Aksaray Sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç, tarafından şehir genelinde devam eden ziyaretler kapsamında Güzelyurt ilçesine bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. İl Müdürü Güleç’in, Güzelyurt Devlet Hastanesi ve Güzelyurt Kaymakamlığı ziyaret noktaları oldu.

Aksaray Sağlık İl Müdürü

Sağlık alanında verilen hizmetlerin  yakın takipçisi olmak amacıyla devam eden ziyaretlerle sağlık hizmetler koşullarının arttırılması, hasta ve çalışan memnuniyetinin sağlanması hedefleniyor.

Bu kapsamda, Sağlık İl Müdürü Güleç, Güzelyurt İlçe Devlet Hastanesini ziyaret etti. Ziyarette incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Güleç, ilgili birim ve sorumlularından birimlerdeki iş ve işleyişler hakkında bilgiler aldı.

Devlet Hastanesinde sağlanan hizmetleri yerinde inceleyen İl Müdürü Güleç, hizmet koşullarının ve kalitesinin arttırılması için gerekli adımların atılması gerektiğini vurguladı. Daha sonra sağlık çalışanları ile bir süre sohbet eden Güleç özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek görevlerinde başarılar diledi.

Aksaray İl Sağlık Müdürü  Dr. Abdullah Güleç daha sonra İlçe Kaymakamı Muammer Yetiş’i makamında ziyaret etti. İl Müdürü Güleç’e, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi  Uzm. Dr. Remzi Süntar, İlçe Devlet  Hastanesi Müdürü   Özgür Altan eşlik etti.

Ziyaret esnasında ilçede yürütülen çalışmalar ve sağlık alanında atılması gereken adımlar değerlendirildi. Gerçekleşen ziyaret kurumlar arası işbirliği açısından oldukça büyük önem arz ediyor.

Fatma Altınok