Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahilik haftası kutlanıyor; Hak ile sabır dileyip, bize gelen bizdendir. Akıl ve ahlak ile çalışıp bizi geçen bizdendir!

HAK İLE SABIR DİLEYİP,

HAK İLE SABIR DİLEYİP, BİZE GELEN BİZDENDİR. AKIL VE AHLAK İLE ÇALIŞIP BİZİ GEÇEN BİZDENDİR!
Ahilik haftası kutlanıyor!
37. Ahilik Haftası programı; İl Ticaret Müdürü Ünal Aksoy, Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan, 2024 yılı Aksaray’ın Ahisi seçilen Mehmet Teke ve beraberlerinde ki heyetin Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etmeleri ile başladı. Kutlama programı bugün saat 10.30’da 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilecek.
İyi ahlakın, doğruluğun, kardeşliğin, yardımseverliğin, cömertliğin adı olan Ahilik, Ticaret Bakanlığı ve Esnaf Sanatkârlar Konfederasyonu iş birliğiyle her yıl Eylül ayının 3. haftası kutlanıyor. Bu yıl ki kutlamalar 23-29 Eylül tarihleri arasında yapılıyor. Aksaray’da 37. Ahilik Haftası programı, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e yapılan ziyaretler ile başladı. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, ziyaretten ötürü heyete teşekkürlerini ileterek, Ahilik Haftası’nı kutladı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ise, “Ahilik; iyi ahlakın, doğruluğun, cömertliğin, yardımseverliğin ve kardeşliğin simgesidir. Ahilik Haftası vesileyle ziyarette bulunan Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan’a, 2024 yılı ilimizin Ahisi seçilen Mehmet Teke’ye ve beraberlerindeki heyete teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Ahilik kültürünün getirdiği dayanışma ve dürüstlük ilkelerini yaşatmaya devam eden tüm esnaf ve sanatkârlarımızın Ahilik Haftası’nı kutluyoruz.” dedi.

Ziyaretlere, Ticaret İl Müdürü Ünal Aksoy, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Doğan Ceylan, Minibüsçüler, Halk Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Veysel Öztürk, Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Mehmet Doğan, Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Odası Başkanı Murat Tekin, Elektrik Teknisyenleri ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Hakan Kula, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ülkü Yaşar Altın, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Eği ve 2024 Yılı Aksaray İli Yılın Ahisi Mehmet Teke katıldı.

*Celil ACAR

2024-2025 eğitim öğretim yılı kapsamında
Sıradaki Haber Sınır Koyma sanatı öğrencilere öğretiliyor! Aksaray İl Milli Eğitim’den önemli adım