Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da park yeri tartışması kanlı bitti: 2 yaralı!

Aksaray’da işyeri ve komşular arasında park yeri nedeniyle çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Aksaray’da işyeri ve komşular

Aksaray’ın Meydan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde, park yeri yüzünden başlayan tartışma kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, İ.G.(35)’ye ait işyerinin önüne üst kat komşusu olduğu belirtilen bir kişi aracını park etti. Bu durum üzerine taraflar arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın büyümesiyle, kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişi iş yerine girerek, sağa sola saldırdı ve bıçak kullandı işyeri sahibinin yakınlarınında olaya müdahale etmesi ile ortalık karıştı.

Saldırı sırasında 2 kişi yaralandı. Olayı görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Bunun üzerine, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Olayın taraflarının ifadeleri alınırken, saldırganların kimliklerinin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.

Mahalle sakinleri ise bu tür olayların bölgede artmasından endişe duyduklarını dile getirdi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Avni KURU