Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müftü Işıldar, “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” paneline katıldı

Müftü Işıldar, Karatay İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan panele katıldı

Müftü Işıldar, Karatay İlçe

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında Konya’da düzenlenen “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” konulu panele katlım gösterdi.

Konya ilinin ev sahipliğinde gerçekleşen panel Karatay İlçe Müftülüğü Konferans Salonu’nda yapıldı.  Kur’an-ı kerim  tilavetiyle başlayan panelde daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan 2024 Mevlid-i Nebi sinevizyonu ile devam etti. Panelin açılış konuşması Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu tarafından yapıldı.

Program kapsamlıda Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’nin operatörlüğünde İl Müftüsü Veysel Işıldar, Konya Dini İhtisas Merkezi Müdürü Salih Doğan ve Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu tarafından “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” konulu panel yapıldı. Karatay İlçe Müftülüğü konferans salonunda gerçekleşen panel hediye takdiminin ardından sona erdi.

Panele İl Müftüsü Veysel Işıldar, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Konya Dini İhtisas Merkezi Müdürü Salih Doğan, Konya İl Müftü Yardımcısı Mustafa Şimşek, Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, merkez ilçe müftüleri, din görevlileri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Fatma Altınok