Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray U18 Liginde ilk karşılaşmalar oynandı; İşte detaylar

Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından yayımlanan verilere göre Aksaray U18 Liginde ilk hafta karşılaşmalarından sonuçlar gelmeye başladı. Buna göre; maç sonuçlarına dair detaylar haberimizde…

Aksaray Amatör Spor Kulüpleri

Aksaray’da U18 Ligine hafta sonu hızlı bir başlangıç yapılması ile birlikte, genç sporcular tarafından yüksek tempolu mücadele izlendi. Buna göre, ilk hafta kapsamında mücadele eden takımlar şu şekilde oldu; Anadolu Gençler-Aksaray 68 SK, Osmanlı 1543 SK-Eğitimspor.

İlk hafta kapsamında oynanan maçlarda performans sergileyerek başarılı olan takımlar merak konusu olurken, Anadolu Gençler takımı, Aksaray 68 Spor Kulübü 3-1 mağlup etti. Ayrıca, Osmanlı 1453 ve Eğitimspor arasında gerçekleşen karşılaşmada ise kazanan taraf 3-1’lik skor ile Osmanlı 1453 spor oldu.

Aksaray U28 Liginin ilk haftası kapsamında karşı karşıya gelen takımların nasıl performans sergileyeceği ve ileri haftalarda puan durumunun netleşmesiyle birlikte ligde lider durumda olan takımların kimler olacağı ise şimdiden Aksaray’daki genç sporcular tarafından merak konusu oluyor.

Ağustos Gerçe