Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gollbol’da tarihi fırtına! 68 Aksaray tüm rakiplerini ezdi geçti

68 Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü, Gollbol 2. Lig’de büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldu. Temsilcimiz, toplamda 16 galibiyetle ligi zirvede tamamlayarak Gollbol 1. Lig’e yükselme başarısı gösterdi.

68 Aksaray Görme Engelliler

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Gollbol 2. Lig müsabakalarının ikinci devresi 16-20 Eylül tarihlerinde Sivas’ta tamamlandı. Aksaray’ın köklü ve güçlü temsilcisi 68 Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü, ilk devrede elde ettiği liderliği Sivas’taki karşılaşmalarda da sürdürerek şampiyonluk kupasını kazandı.

Temsilcimiz, ilk devrede topladığı 24 puanla liderliğe yükselmiş ve favori takımlar arasında gösterilmişti. İkinci devrede de üstün performans sergileyen 68 Aksaray, Konya, Kayseri, Eskişehir, Denizli, Manisa, İstanbul ve Ankara temsilcilerini farklı skorlarla mağlup ederek ligin zirvesine adını yazdırdı.

Toplamda iki devre boyunca oynanan 18 maçta 16 galibiyet alan Aksaray ekibi, 10 maçını teknik üstünlükle kazanarak hem en fazla gol atan hem de en az gol yiyen takım unvanını elde etti. Bu başarı, takımın Gollbol 1. Lig’e yükselmesiyle taçlandı.

68 Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü, Antrenör Mücahit Tok yönetiminde Muhammet Uygur, Şahin Asal, Ramazan Dağ, Emirhan Irk, Çetin Sarıgül ve Emin Atalay’dan oluşan oyuncularıyla şampiyonluk yolculuğunu tamamladı. Bu başarıyla, ülkenin en iyi kulüplerinin kıyasıya yarıştığı en üst seviye olan Gollbol 1. Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.

Kulüp yöneticileri, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e, Aksaray Yetim ve Engeli Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Emre Yıldırım’a, Gamador İnşaat başta olmak üzere maddi ve manevi destek sağlayan tüm sponsorlarına teşekkürlerini iletti. Aksaray’ın bu büyük zaferi, şehirde gururla kutlanıyor.

Hakan Hidayet Deniz