Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’da maç günü; Derince deplasmanında galibiyet arıyoruz!

Belediye Derincespor- Motolux 68 Aksarayspor

Belediye Derincespor- Motolux 68

68 AKSARAY SPOR, DEPLASMANDA BELEDİYE DERİNCE SPOR KARŞISINDA GALİBİYET ARIYOR!
Belediye Derincespor- Motolux 68 Aksarayspor
Ligde ikinci sırada yer alan temsilcimiz, 22 Eylül’de oynanacak maçta puan kaybını telafi etmek istiyor.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Spor, ligin dördüncü haftasında deplasmanda Belediye Derince Spor ile karşı karşıya gelecek. 22 Eylül 2024 Pazar günü saat 16:30’da oynanacak kritik karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemi Murat Kasap yönetecek.
LİGDE ÜST SIRALARI ZORLUYORUZ
Sezona güçlü bir başlangıç yapan 68 Aksaray Spor, ligde üç maçta iki galibiyet ve bir beraberlik alarak 7 puanla ikinci sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Karamanspor ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlı ekip, bu karşılaşmada kaybettiği iki puanı Belediye Derince Spor karşısında telafi etmenin hesaplarını yapıyor.
Teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Aksarayspor, zirve iddiasını devam ettirmek için bu maça büyük önem veriyor. Takımda sakat oyuncu bulunmaması sevindirirken, kırmızı kart cezalısı Onur Ural bu karşılaşmada forma giyemeyecek.
BELEDİYE DERİNCE SPOR MÜCADELESİNE HAKEM MURAT KASAP ATANDI
Belediye Derince Spor ile oynanacak bu önemli mücadelede, Trabzon bölgesi hakemi Murat Kasap düdük çalacak. Yardımcılıklarını Gümüşhane bölgesinden Bülent Korkmaz ve Samsun bölgesinden Sezgin Şahbaz yapacak. Dördüncü hakem olarak ise Bartın bölgesinden Abdülselam Koçak görev alacak. Karşılaşmanın gözlemciliğini Hüdaverdi Savcı, temsilciliğini ise Ünal Akça ve Mahmut Güden üstlenecek.
ZİRVE YARIŞINDA KRİTİK VİRAJ
Belediye Derince Spor, ligde sadece bir puan toplayarak 13. sırada yer alıyor. Rakibi karşısında üç puan hedefleyen 68 Aksaray Spor, hem deplasmandan galibiyetle dönmeyi hem de ligin zirvesine daha da yaklaşmayı amaçlıyor. Bu hafta boyunca yoğun bir antrenman programı uygulayan teknik ekip, Karaman Spor karşısında kaybedilen puanın telafisi için bu maça oldukça önem veriyor.
Aksarayspor taraftarları da bu önemli mücadelede takımlarına büyük destek vererek, sezon başındaki başarılı çıkışın sürmesini bekliyor. Kazanılması halinde zirveye yerleşme fırsatı bulacak olan siyah-beyazlı ekibimiz, hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

4.HAFTANIN PROGRAMI
21 Eylül 2024 Cumartesi
Nazillispor- Menemen FK
Bucaspor 1928 spor- Diyarbakırspor
Beyoğlu Çarşıspor-Ankara Demirspor
22 Eylül 2024 Pazar
Belediye Derincespor- Aksarayspor
Vanspor- Elazığspor
Serik Belediye- Giresunspor
Karaman FK- Arnavutköy Belediye
Karacabey Bld.- Somaspor
Mersin İdman Yurdu- Erbaaspor

*Hakan Hidayet Deniz

Aksaray Gençlik ve Spor İl
Sıradaki Haber Aksaray’da genç gönüllüler üniversite öğrencilerini karşılıyor