Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Aksaray’da 8. olağan kongre için geri sayım: Delege seçimleri yapıldı!

Aksaray’da AK Parti il

Aksaray’da AK Parti il teşkilatı tarafından  kongre süreci öncesinde yapılan delege seçimlerinin ilki merkez ilçede yapıldı. İlçelerde toplamda 400 delegenin belirleneceği süreç devam ediyor.
AK Parti, il kongreleri öncesinde Aksaray ilçelerinde delege seçimlerine başladı. Bugün gerçekleştirilen merkez ilçe delege seçimiyle sürecin ilk adımı tamamlanmış oldu. Her ilçede 400 delegenin belirleneceği seçimlerde, önümüzdeki hafta Sultanhanı, Ortaköy ve Sarıyahşi ilçelerinde yapılacak delege seçimleri ile tüm ilçelerdeki delegeler netleşecek.
Muammer Gür: “Demokrasiyi Sonuna Kadar İşletiyoruz
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, seçim süreci hakkında yaptığı açıklamada, “AK Parti Genel Merkezi’nin de onayı ile Ekim ayı içerisinde tüm ilçelerimizde kongreleri yapacağız. Kasım ayının başında merkez ilçe kongresini gerçekleştireceğiz ve son olarak il kongresi ile Aksaray’daki kongre sürecimizi tamamlayacağız” dedi.
Mahalle ve Köy Delegeleri Askı Süreci Tamamlandı
İlçelerdeki delege seçimleri öncesinde mahalle ve köy delegeleri için askı süreci ve seçimler yapıldı. Gür, “Partimizde kongreye giderken önce delegelerimizi, ardından da kongrelerimizi yaparak demokrasiyi sonuna kadar işletiyoruz. AK Parti, her adımında demokrasiye bağlı kalarak hareket eden bir partidir” diyerek sürecin şeffaf ve demokratik bir şekilde ilerlediğini vurguladı.
İlçelerde Seçim Süreci Devam Ediyor
Aksaray’ın diğer ilçelerinde delege seçimleri önümüzdeki hafta devam edecek. Sultanhanı, Ortaköy ve Sarıyahşi ilçelerinde yapılacak seçimlerle birlikte tüm ilçelerdeki delegeler belirlenecek. Kasım ayının başında yapılacak merkez ilçe kongresiyle Aksaray’daki kongre süreci tamamlanacak.
Aksaray’daki AK Parti kongre sürecinin, parti içi demokrasiyi pekiştireceği ve güçlü bir kongre yapısı ortaya çıkaracağı belirtiliyor.

Fatma Altınok 

Aksaray Barosu meslektaşlarına yönelik yoğun
Sıradaki Haber Ceza muhakemesinde kritik adımlar: Aksaray Barosu’ndan avukatlara yol haritası!