Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Dinçer çevre temizliği konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde icra edilen çalışmalar arasında yer alan çevre temizliği çalışmaları sırasında Belediye Başkanı Dinçer’den vatandaşlara yönelik bir hatırlatma geldi.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediye ekiplerinin şehrin temizliği noktasında itinayla çalıştığını vurguladı ve vatandaşların da bu konuda duyarlı olması gerektiğinin altını çizdi.

Aksaray Belediyesi personelleri tarafından Tacin Mahallesi’nde yapılan temizlik çalışmaları sırasında; duraklar ve toplu kullanım alanlarında genel temizlik çalışması yapıldı. Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Daha temiz ve sağlıklı bir Aksaray için sahadayız. Ekiplerimiz;  Tacin Mahallemizde, duraklar ve toplu kullanım alanlarında genel temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor. Lütfen duyarlı olalım, çevremizi temiz tutalım” ifadelerine yer verdi.

Yapılan bu çalışmalar, şehrin hijyen seviyesini artırmasının yanı sıra, Belediye Başkanı Dinçer tarafından yapılan hatırlatmalar da vatandaşların çevre temizliğine duyarlı olması noktasında önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe