Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yeni yollar açılıyor

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar arasında yer alan yol yapım çalışmalarına bir yenisi daha eklendir. Belediye, bu kez de Somuncu Baba Mahallesinde yol açım çalışması gerçekleştirdi.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray’da Somuncu Baba Mahallesinde yakın zamanda imara açılan bölgede yeni bir yol açı çalışması icra etti. Çalışma kapsamında, mahallenin gelişimine katkıda bulunmak istendiği ifade edilirken, bölge sakinlerinin ve ziyaretçilerinin daha kolay ulaşım sağlaması için çalışmalara başlandığı duyuruldu.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Aksaray’ımızın her köşesini daha erişilebilir hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Somuncu Baba Mahallemizde imara kazandırılmış bölgede yeni yol açımı yapıyoruz. Mahallelerimizin gelişimine katkıda bulunarak, hem bölge sakinlerimizin hem de ziyaretçilerimizin daha kolay ulaşım sağlaması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

Somuncu Baba Mahallesinde yapılan bu çalışmanın Aksaray genelinde yaygınlaştırılması, ulaşımda rahatlamanın sağlanması bakımından büyük önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe