Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ’lü öğrenciler dikkat; O tarih belli oldu

Aksaray Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre Erasmus+ hareketliliği için sınav başvurularının alınmaya başladığı duyuruldu. Buna göre başvurular için son tarihin ise 29 Eylül olduğu hatırlatıldı.

Aksaray Üniversitesi tarafından yapılan

Aksaray Üniversitesi  aracılığıyla Erasmus+ hareketliliğine başvurmak isteyen öğrenciler için krtik tarihler belli oldu. Buna göre, Erasmus+ için sınav tarihi 5 Ekim olarak kayıtlara geçti. Sınav başvurusunda bulunmak isteyen öğrenciler için ise son başvuru tarihi 29 Eylül olarak duyuruldu.

Öğrencilerin farklı ülkelere giderek kariyerlerini geliştirmek için dünyanın dört bir yanından öğrencilerle bir araya getirildiği program oalrak bilinen Erasmus+ hareketliliği, belirli düzeyde bir yabancı dil bilgisini yükümlü kılıyor. Öğrenciler bu sınavı geçmeleri halinde kritelere de uyum sağlayarak anlaşmalı olan yurt dışı ülkelerine gidebiliyor.

Türkiye’de oldukça rağbet gören Erasmus+, Aksaray Üniversitesi kanalı ile de öğrencilerle buluşuyor. Detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerin www.erasmus.aksaray.edu.tr adresinden bilgi alabileceği aktarıldı.

Ağustos Gerçe