Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Öğrenciler dikkat! Aksaray’da ücretsiz eğitim fırsatı kapıda!

Aksaray Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını icra eden Aksaray Gençlik Merkezi, gençlere yönelik yeni eğitim kursları ile yeni eğitim-öğretim dönemine dönüş yapıyor. Aksaray Gençlik Merkezi 7 yeni ücretsiz kurs ile öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Aksaray Gençlik Spor İl

Aksaray’da 7 yaştan itibaren Gençlik Merkezleri kapsamında eğitim alabilecek olan gençler, yeni sezonda da yeni kurslarla bir araya gelecekler. Aksaray Gençlik Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre; 7 yeni kurs daha gençlerin katılımına açılıyor.

Aksaray Gençlik Merkezi tarafından bu yıl açılacak olan kurslara yönelik detaylar şu şekilde; 7 yaş ve üzeri gençler için İngilizce kursu açılacak. Bu kursun, öğrencilerin küçük yaşlarda dil bilgisi hâkimiyetini geliştirmelerine katkı sağlaması bekleniyor. 15 yaş ve üzeri gençler için seramik yapım kursu açılıyor.  El becerileni geliştirmek isteyen gençlerin katılım sağlayacağı bu kurs, Aksaray Gençlik Merkezi eğitmenleri bünyesinde gerçekleşecek.

Aksaray Gençlik Merkezinde yapılacak olan diğer kurslar ise şu şekilde; Temel Robotik Kodlama Kursu: 8 yaş ve üzeri
Resim kursu: 7 yaş ve üzeri
POMEM-BESYO-PMYO hazırlık
Gitar, bağlama, keman kursu
Diksiyon kursu: (MEB onaylı)

Kurslara katılmak isteyen gençler için son başvuru tarihi 10 Ekim olarak duyuruldu. Başvuru için gençlerin bizzat Aksaray Gençlik Merkezine gitmesi gerekiyor.

Ağustos Gerçe